Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Купи!

Аквариум себо т 38-ф БЕЛ

3.500,00 ден

Купи!

Аквариум  со димензии 39x27x46cm
Предности на овој аквариум
-Специјално стакло совршено благо заоблено предно стакло со висока дефениција за подобри визуелни ефекти.
-Совршено заоблени агли за одличен 3D ефект
-Модерен дизајн
-Вградено осветлување во боја со одлични перформанси
-Вграден филтер со висока хемиска и биолошка филтрација, лесен за чистење..