Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Аквариум сет ”Tetra Starter Line LED 54L”

7.999,00 ден

Голем аквариум за почеток за да им помогне на почетниците самоуверено да ги преземат своите први чекори во светот на рибарење – идеален за чување џуџести циклиди, итн.

10 на залиха

Аквариум “Tetra Starter Line LED 54L”

Детали:

  • Aквариум изработен со цврсто и високо провидно стакло
  • Пластичен капак со практично капаче за хранење
  • Енергетски ефикасен, поседува LED осветлување од 10 вати
  • Моќен Тетра “EasyCrystal” филтер (3,5 вати) со два заменски патрони
  • Можност за замена на филтрите без да ги намокрите вашите раце
  • Сигурен грејач од 50 вати фабрично поставен на 25 ° C

Димензии на аквариумот со капакот:

Должина: 61 цм

Длабочина:31 цм

Височина:35 цм

SKU: tetra80l-1 Категории , Ознака: