Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Аквариум сет ”Tetra Starter Line LED 80L”

9.990,00 ден

Голем аквариум за почеток за да им помогне на почетниците самоуверено да ги преземат своите први чекори во светот на рибарење – идеален за чување џуџести циклиди, итн.

10 на залиха

Детали:

  • Aквариум изработен со цврсто и високо провидно стакло дебело 6 мм
  • Пластичен капак со практично капаче за хранење
  • Енергетски ефикасен, поседува LED осветлување од 10 вати
  • Моќен Тетра “EasyCrystal” филтер (7,5 вати) со два заменски патрони
  • Сигурен грејач од 75 вати фабрично поставен на 25 ° C
  • Вклучена е и најдобрата основната храна “TetraMin” и кондиционер за вода “Aqua
    Safe”

Димензии на аквариумот со капакот:
Должина: 61 цм
Длабочина:32 цм
Височина:51 цм.

SKU: tetra80l Категории , Ознака: