Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Аквариум топка “Tetra Duo Waterfall Globe Black Edition”

3.999,00 ден

– Филтрација со двоен водопад која овозможува релаксирачки ефект

– Лесно за одржување

– LED светилки за моќно осветлување

– Висок степен на безбедност со низок напон и за филтрирање и за LED светло

– Прекинувач за вклучување / исклучување на LED светлото

– Капацитет 6,8 литри

– Црна боја

– Бела боја

Категории , Ознаки: ,