Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Купи!

Аквариум Црн . AR-F 510-Atman

Original price was: 8.500,00 ден.Current price is: 7.900,00 ден.

Купи!

Аквариум AR-F510 со димензии 51x34x46cm

Предности на овој аквариум
-Специјално стакло совршено мазно со висока дефениција за подобри визуелни ефекти.
-Совршено заоблени агли за одличен 3D ефект
-Модерен дизајн
-Вградено осветлување со одлични перформанси
-Вграден филтер со висока хемиска и биолошка филтрација, лесен за чистење.7