Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Купи!

Аквариум Црн . AR-F 620

8.999,00 ден

Купи!

Аквариум AR-F620 со димензии 62x39x43,5cm

Предности на овој аквариум
-Специјално стакло совршено мазно со висока дефениција за подобри визуелни ефекти.
-Совршено заоблени агли за одличен 3D ефект
-Модерен дизајн
-Вградено осветлување со одлични перформанси
-Вграден филтер со висока хемиска и биолошка филтрација, лесен за чистење