Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Купи!

Аквариум Црн AR-F830

Original price was: 17.999,00 ден.Current price is: 15.900,00 ден.

Купи!

Аквариум AR-F8мензии 83×43,5x48cm

Предности на овој аквариум
-Специјално стакло совршено мазно со висока дефениција за подобри визуелни ефекти.
-Совршено заоблени агли за одличен 3D ефект
-Модерен дизајн
-Вградено осветлување со одлични перформанси
-Вграден филтер со висока хемиска и биолошка филтрација, лесен за чистење..