Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Аквариум црн HR-600

7.999,00 ден

Аквариум HR-600 со димензии 60x33x45cm. и капацитет од 89l.

Предности на овој аквариум
-Специјално стакло совршено мазно со висока дефениција за подобри визуелни ефекти.
-Совршено заоблени агли за одличен 3D ефект
-Модерен дизајн
-Вградено осветлување со одлични перформанси
-Вграден филтер со висока хемиска и биолошка филтрација, лесен за чистење