Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Аквариум црн – XA-900 -Atman

13.900,00 ден

Аквариум XA-900 со димензии 90x50x56cm

Предности на овој аквариум
-Специјално стакло совршено мазно со висока дефениција за подобри визуелни ефекти.
-Совршено заоблени агли за одличен 3D ефект
-Модерен дизајн
-Вградено осветлување со одлични перформанси
-Вграден филтер со висока хемиска и биолошка филтрација, лесен за чистење.