Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Купи!

Аквариум BGT-30 БЕЛ – Atman

4.500,00 ден

Купи!

Фабрички аквариум полукружен со вграден филтер и LED осветлување во сина и бела боја, со прекинувач на допир.

Аквариум во бела или црна боја.

Големина – 16L

Дименизии – 30.4 х 23 х 29cm

LED осветлување –  CX-SP (5.6W/100-240V)

Вграден филтер – SP-200 ( 200L/h).