Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Купи!

Аквариум “Diversa Startup 100 СМ

Original price was: 13.500,00 ден.Current price is: 12.500,00 ден.

Купи!

Аквариум “Diversa 100”
При изборот на “Diversa 100” аквариумот добивате производ:
-Правоаголен аквариум од рамно стакло кое се карактеризира со висока транспарентност и издржливост
-Произведен во согласност со европските безбедносни норми прецизно комбинирани во безбедна целина со двојни силиконски рабови
-Дополнително обезбеден со систем на странични носачи на стакло прилагодени на големината на садот
-Сигурносна основа за садот изработена од високо квалитетна пластика
-Модерен пластичен капак со вградено водоотпорно флуоросцентно осветлување со моќност од 2х30W/6500K
-Димензии:
Должина:100цм
Широчина:40цм
Височина :40цм
Волумен:160 литри