Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Аквариум “Diversa Startup 40 set

5.290,00 ден

Аквариум “Diversa Startup 40 set”
Идеален аквариум сет за почетници составен од:
-Правоаголен аквариум изработен од високо квалитетно стакло со димензии:
Должина:40цм
Широчина:25цм
Височина :25цм
Волумен:25 литри
-Модерен пластичен капак со вградено водоотпорно ЛЕД осветлување со моќност од 6W/6500K
-Потопен филтер со моќност од 300л/ч
-25W Грејач со термостат
-Термометар
-Мрежа за риби