Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Аквариум “Diversa Startup 60 set AP

7.490,00 ден

Аквариум “Diversa Startup 60 set АР”
Одличен аквариум сет составен од:
-Правоаголен аквариум со заоблено предно стакло со димензии:
Должина:60цм
Длабочина:30цм
Височина :30цм
Волумен:54 литри
-Модерен пластичен капак со вградено водоотпорно флуоросцентно осветлување со моќност од 15W/6500K
-Потопен филтер со моќност од 600л/ч
-50W Грејач со термостат
-Термометар
-Мрежа за риби.