Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Аквариум “Diversa Startup 80 set AP ” заоблено предно стакло

12.690,00 ден

Одличен аквариум сет составен од:
-Правоаголен аквариум изработен од високо квалитетно стакло со димензии:
Должина:80цм
Длабочина:35цм
Височина :40цм
Волумен:112 литри

-Модерен пластичен капак со вградено водоотпорно флуоросцентно осветлување со моќност од 2х18W/6500K
-Потопен филтер со моќност од 1000л/ч
-100W Грејач со термостат
-Термометар
-Мрежа за риби.