Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Купи!

Аквариум rgt-40 ЦРН – Atman

Original price was: 4.300,00 ден.Current price is: 4.099,00 ден.

Купи!

Фабрички аквариум со полукружен агол. Има вграден филтер и LED осветлување во сина и бела боја, со прекинувач на допир.

Аквариум во бела или црна боја.

Големина – 18L

Дименизии – 40.4 х 18.4 х 26cm

LED осветлување –  CX-MD (6.2W/100-240V)

Вграден филтер – SP-200 ( 200L/h)