Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Аквариум RS-380EL – 28L црн

3.800,00 ден

Фабрички аквариум 28L, со вградено осветлување LED-4W и вграден филтер.

Димензии ( l/w/h ) : 38.5 x 25,5 x 28 cm.

Достапен во две бои, црна и бела.