Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Аквариум RS-230EL – 8L bel

2.500,00 ден

Фабрички слатководен аквариум 8L, со вградено осветлување LED-2W и вграден филтер.

Димензии ( l/w/h ) : 23.5 x 17 x 28 cm.

Достапен во две бои, црна и бела.