Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Аквариум RS-500EL – 70L

4.700,00 ден

Фабрички слатководен аквариум 70L, со вградено осветлување LED-5W и вграден филтер.

Димензии ( l/w/h ) : 50,5 x 30,5 x 49 cm.

Достапен во две бои, црна и бела.