Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Аквариум RS-600EL – 82L црн

6.300,00 ден

Фабрички слатководен аквариум 82L, со вградено осветлување LED-5W и вграден филтер.

Димензии ( l/w/h ) : 60,5 x 36,5 x 54 cm.

Го има во црна боја.