Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Купи!

Аквариум ZGT-30 -Atman

3.500,00 ден

Купи!

Фабрички аквариум правоаголен. Има вграден филтер и LED осветлување во сина и бела боја, со прекинувач на допир.

Аквариум во црна боја.

Големина – 17L

Дименизии – 30.4 х 22.4 х 27cm

LED осветлување – CX-SP (4.3W/100-240V)

Вграден филтер – SP-200 ( 200L/h)