Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Аквариум zgt-40 – Atman

4.500,00 ден

Аквариум ZGT-40 – Atman

Фабрички аквариум правоаголен. Има вграден филтер и LED осветлување во сина и бела боја, со прекинувач на допир.

Аквариум во бела боја.

Големина –

Дименизии – 40.4 х 25.4 х 34cm

LED осветлување –  CX-LP (8.5W/100-240V)

Вграден филтер – SP-500 ( 350L/h)