Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Аквариум zgt-50 – Atman

4.999,00 ден

Аквариум ZGT-50 – Atman

Фабрички аквариум правоаголен. Има вграден филтер и LED осветлување во сина и бела боја, со прекинувач на допир.

Аквариум во бела боја.

Големина – 41L

Дименизии – 50.4 х 25.4 х 34cm

LED осветлување –  CX-LP (8.5W/100-240V)

Вграден филтер – SP-500 ( 350L/h)