Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

easay life magnezium

350,00 ден

Магнезиумот е неопходен за раст на здрави, привлечни корали.
Оптималната концентрација на магнезиум во морски аквариум е 1.250 - 1.400 mg на литар (ppm). Магнезиумот лесен живот е концентриран производ кој е идеален за употреба за да се компензира недостатокот.