Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Купи!

Flourish Advance ™ 250

690,00 ден

Купи!

Flourish Advance ™ е составен од 100% природни состојки и е дизајниран да го зајакне растот на водните растенија. Неговата напредна формула содржи фитохормони, минерали, хранливи материи. Фитохормоните се група на природно соединенија кои играат клучна улога во регулирањето на растот и развојот на растенијата. Редовната употреба на производот го подобрува минералниот состав на вода и ја зголемува отпорноста на болести. Не е токсичен и е сосема безбеден за другите жители на аквариумот.

Процветајте го Advance во текот на првите 10-14 дена од примената, подготовката ги зајакнува корените на растенијата и започнува процес на раст. По овој почетен период, се забележува значително зголемување на нивото на раст кај лисјата и стеблата на растенијата.

Апликација :

Протресете добро пред употреба. Дневна препорачана доза: една целосна капа (5 ml) за секои 80 Л.