Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Купи!

SeaChem Flourish 250 ml

Original price was: 670,00 ден.Current price is: 500,00 ден.

Купи!

SeaChem Flourish ™ е целосен додаток за аквариумски растенија. Содржи широк спектар на важни елементи во трагови и други хранливи материи кои вклучуваат калциум, магнезиум, железо и други важни елементи за кои се покажало дека се корисни за растенијата. За да ги негувате растенијата со макроелементи (NPK), користете Flourish Nitrogen ™, Flourish Phosphorus ish или Flowourish Potium (

Зошто е различно?

За разлика од конкурентските производи, Flourish е дизајниран да се користи во комбинација со други негување макро и микро состојки. Другите производители се обидуваат да ги вклучат сите потребни хранливи материи, што доведува до предозирање на микро супстанции, во обид да го зголемат нивото на макро супстанции.

Начин на употреба

Користете 1 капаче (5 ml) за секои 250 литри вода 1-2 пати неделно. Доколку е потребна помала доза, користете поделба на капачето, што е на секои 1 ml. Се препорачува чување на производот откако ќе го отворите во фрижидер, но не е потребно.

Вкупен азот

0,07%

Достапен фосфат (P 2 O 5 )

0,01%

Растворлива поташа

0,37%

Калциум (Ca)

0,14%

Магнезиум (мг)

0,11%

Сулфур (S)

0,2773%

Бор (Б)

0,009%

Хлор (Cl)

1,15%

Кобалт (ко)

0.0004%

Бакар (Cu)

0.0001%

Железо (Fe)

0,32%

Манган (мн)

0,0118%

Молибден (мо)

0.0009%

Натриум (Na)

0,13%

Цинк (Zn)

0.0007%