Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Tropica Plant substrat 1.25 L

550,00 ден

Опис
ПОДДРШИТЕ НА РАСТЕНИЈАТА се храни на долг рок и дава одличен и здрав раст на водните растенија. РАСТЕНИЈА ПОДОБРАВИ е природен концентрат од глина и тресет, кој го ставаме на дното на аквариумот што го работиме. Тресет и глина полека ослободуваат хранливи материи во корените на водните растенија и истовремено ги врзуваат хранливите материи што се раствораат во вода. Со отстранување на хранливите материи од водата доведува до намалување на растот на несаканите алги.