Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Tetra GS 45 Aquarium Glass Scraper

720,00 ден

Tetra GS 45 Aquarium Glass Scraper”
Едноставно ги отстранува алгите и другите честички од нечистотија од аквариумското стакло
Нерѓосувачките лопатки се леснo заменливи
Споениот елемент на држачот на сечилото се прилагодува на кој било агол на притисок за време на процесот на чистење
Заштитениот страничен раб на сечилото
Погоден за морски и слатководни аквариуми