Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Aquili elektro magneten ventil za crevo

1.999,00 ден

Алуминиумски електромагнетниот вентил

максимална апсорпција 3,5 W

Електромагнетниот вентил се користи за автоматизирање на системот за дифузија на CO2, всушност, со поврзување со тајмер, опремата може да продолжи сама по себе.
Електромагнетниот вентил, со одлични функционални карактеристики, има апсорпција од само 3,5 W, што го прави погоден за вметнување во контролната табла.
Производот доаѓа во комплет со конектор, фитинзи, жица и приклучок.
Eagles алуминиумски електромагнетниот вентил за co2 систем
 

Алуминиумски електромагнетниот вентил

максимална апсорпција 3,5 W

Електромагнетниот вентил само со фитинзи.