Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Купи!

ЗЕЛЕН ПЕСОК 1 КГ

Original price was: 70,00 ден.Current price is: 60,00 ден.

Купи!

Чист природен кварцен песок за аквариум без потреба од миење на истиот. Се става директно во аквариум.