Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Украсни Камчиња Во Боја

100,00 ден

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР ЗА ПОСАКУВАНА БОЈА
Украсни камчиња во боја.
Гранулација 5-8mm.
Пакување од 1kg.
БОЈА
Црвена
Бела
Шарена
Жолта
Црна
Сина
Розе
Портокалова
Зелена
Виолетова