Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Прстен хранилка за аквариумски риби “Tetra FR 6 Feeding Ring”

150,00 ден

Со прстенот за хранење е можно насочено хранење на вашите аквариумски риби на посакуваното место во аквариумот.
* ја чува храната на одредено место
* набљудувајте и уживајте додека рибите јадат
* со вакум лепенка и флексибилен спој за различни нивоа на вода
* прстен за хранење со дијаметар од 6 cm