Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Потопна пумпа AT-F202 Atman

1.000,00 ден

Потопна филтер пумпа – АтФ 202 – 25 вати моќност.

Проток на вода 1000 литри на час.

Оваа потопна пумпа се препорачува за аквариуми од 100-140 литри вода.