Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Потопна пумпа AT-F203 Atman

1.300,00 ден

Потопна филтер пумпа АтФ 203 – 38 вати моќност.

Проток на вода 2000 литри на час.

Оваа потопна пумпа се препорачува за аквариуми од 150л – 250 литри вода,

со минимална должина од 100цм.