Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Пумпа За Фонтана AT-104 – Atman

1.250,00 ден

Ат-104 е потопна пумпа која има проток од 2000 литри на час и може да се користи за неколку намени.

Може да се користи како турбулента пумпа за дополнителна аерација на водата, а со тоа да се добие

и повеќе кислород во водата. Исто така може да се искористи како проточна пумпа за Топ филтер или

за надворешен филтер, како и за импровизиран филтер за фонтана.