Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Atman Уf- 3400 СО УВ ЛАМБА

10.500,00 ден

Каректеристики

Модел (l/h) (W) За аквариуми(L) UV(W) Волумен(L) Висина на дигање(m) комори Димензии LxWxH (cm)
  CF-3200 2700 32 600-800 18 1.85-2.0 3 33x33x47
  CF-3400 2700 32 600-800 22 1.93-2.2 4 33x33x54
  UF-3200 2700 40 600-800 5 18 1.85-2.0 3 33x33x47
  UF-3400 2700 40 600-800 5 22 1.93-2.2 4 33x33x54