Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Chihiros new doktor zamenski reaktor

3.450,00 ден

Chihiros  Doctor, во еден производ сета технологија за заштита на здравјето на вашите риби и ракчиња 
и ви помага да се борите против појавата на алги;
Карактеристики:
Првиот производ дизајниран и дизајниран да им помогне на сите аквариуми да се борат против алгите
 и во исто време да ги заштити жителите на аквариумот користејќи единствен уред 
со исклучително компактни димензии.

По 2 генерации Doctor, новата серија е дизајнирана да ги замени претходните модели 
со концентрирање во еден уред на функциите кои досега ги извршуваа 3 посебни апарати: 
еден за борба против алгите и два за заштита и зајакнување на здравјето, соодветно на риба и ракчиња.

Сето ова благодарение на неговиот капацитет за оксидација што го инхибира почетокот на алгите и помага
 да се елиминираат патогените бактерии присутни во водата со што се спречуваат многу болести кај рибите и Каридин.

Покрај тоа, благодарение на својата нова технологија, тој е во состојба да го гарантира својот ефект
 врз широк опсег на резервоари (до 700 литри) кои покриваат речиси 90% 
од најраспространетите латраџи на пазарот.

Новото Chihiros Doctor