Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Канистер AT-3336S -Atman

4.400,00 ден

Надворешен филтер за аквариуми AT-3336S. Проток на вода 760 литри на час. Моќност 10 вати. Димензии 19х19х31цм. Две прегради т.е. комори за филтер материјал. Со него оди био-сунгер и филтер-вата (Филц). Тивок и практичен и многу лесен за одржување.