Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Канистер Atman at 3339 s

7.000,00 ден

Карактеристики: 
Не е бучно Заштеда на енергија и многу силна
Компактно поставување и лесна инсталација и чистење 
Модуларен дизајн со повеќе филтрирани медиуми
Супериорен систем за реална филтрација
Погоден за свежа и морска вода Модел: 3339S 
Филтер: 4 KOMORI (не вклучува филтрирани медиуми) 
Ват: 27 вати 
Излез: 1800 литри на час
Големина на аквариум: 100-180cm (максимум 600 литри)