Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Канистер – CF-1000 – Atman

4.900,00 ден

Надворешен филтер за аквариуми до 250 литри. Проток на вода 1350 литри на час. Моќност 30 вати. Димензии 46х24х24цм. Две прегради т.е. комори за филтер материјал. Со него оди био-сунгер и филтер-вата (Филц). Тивок и практичен и многу лесен за одржување.