Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Купи!

Канистер – CF-1200 – Atman

Original price was: 5.500,00 ден.Current price is: 5.300,00 ден.

Купи!

Надворешен филтер за аквариуми до 250-300 литри. Проток на вода 1560 литри на час. Моќност 35 вати. Димензии 50х26х26цм. Три прегради т.е. комори за филтер материјал. Со него оди био-сунгер и филтер-вата (Филц). Тивок и практичен. Лесен за одржување