Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Прикачен канистер филтер “SunSun HBL-802

2.090,00 ден

“SunSun HBL-802” прикачен канистер филтер:
Филтерот “SunSun HBL-802” е прикачен филтер кој е идеален за мали аквариуми кои немаат доволно простор за инсталација на внатрешен аквариумски филтер.
Филтерот е предвиден аквариуми со волумен на вода до 100 литри. Моќта на пумпата е 500 литри на час со потрошувачка од само 6 вати. Во споредба со други слични филтри овој е многу тивок. Протокот на вода на овој филтер постојано се прилагодува и може да се прилагоди на секоја големина на аквариум.
Инсталација:
Куќиштето на филтерот виси на страна или на задниот ѕид на аквариумот. Само влезот и излезот се поставуваат во внатрешноста на аквариумот.
Влезот е прилагодлив во висина и може да работи со или без површински вакуум. Излезот може да биде преку млазницата за проток или перфорираната цевка.Површинскиот вакуум отстранува крупни нечистотии и фини честички. Повеќестепениот систем темелно ја филтрира аквариумот.Аквариумскиот филтер се прилагодува на морски и слатководни аквариуми.
Компактниот прикачен филтер ги има следните димензии: 160 x 270 x 280 mm и е направен од пастичен материјал отпорен на шокови и гребаници.