Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Купи!

Sicce Eco Space 200+

Original price was: 6.500,00 ден.Current price is: 6.299,00 ден.

Купи!

ЕДЕН ОД НАЈДОБРИТЕ КАНИСТРИ СО ОГРОМЕН ЖИВОТЕН ВЕК СО РЕАЛЕН ПРОТОК НА ВОДА И ГОЛЕМА ИЗДРЖЛИВОСТ

SPACE EKO се филтри за канистер идеални за слатководни аквариуми. Уникатен систем за лесно стартување, голем капацитет на филтер и тивка работа го прават овој опсег многу добар избор за почетници. Филтрите за канистер SPACE EKO се исполнети со сите потребни цевки и приклучоци, медиуми за филтрирање, систем за брзо исклучување за лесно отстранување на филтрите за одржување, корпи за медиуми и клипови за заклучување на тешки задачи.
Клучни карактеристики
ПРОСТОР ЕКО

100 – 200 – 300

Надворешен филтер
Компактен дизајн
За резервоари за аквариум или желка до 300L

Повеќестепена модуларна корпа за филтри

Контрола на проток на вода со помош на копчето за излезното монтирање

Ниска потрошувачка и дополнително нечујно

Вклучен е филтер-материјал и про transparentирна цевка