Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Купи!

Sicce Whale 200

Original price was: 7.000,00 ден.Current price is: 6.700,00 ден.

Купи!

Филтрите за канистер WHALE нудат исклучителна вредност на клиентите без да го нарушуваат квалитетот или карактеристиките. Дизајнот е компактен, но сепак нуди исклучително високи перформанси, добар волумен на филтер и многу погодни трошоци за работа. Овие филтри за канистер се комплет со сите потребни цевки и приклучоци, филтрирани медиуми за да се обезбеди врвна перформанса, систем за брзо исклучување за лесно отстранување на филтрите за време на одржувањето, корпи за медиуми и клипови за заклучување на тешки задачи.
Клучни карактеристики
КЕЛА

120 – 200 – 350 – 500

Надворешен филтер
Компактен дизајн и полирана завршна обработка
Силни клипови за отворање и затворање на филтерот

Вклучени се филтрирани медиуми
Сиви цевки за да се спречи растот на алгите како резултат на изложеност на светлина

Контрола на проток на вода со помош на копчето за излезното монтирање

ДОСТАПНО, исто така, во бела боја
Q-Max 700 l/h
H-Max h 140 cm
Voltage / Hertz 230-240v / 50hz
Watt 6
EWHA02E cable 1,5 m – eu 2p