Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Активен Јаглен 250 g

120,00 ден

Активен јаглен во пакување од 250gr. Се користи за биолошка филтрација во аквариуми. Го подобрува квалитетот на водата и ги неутрализира штетните хемиски елементи.