Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Активен Јаглен 500 гр

160,00 ден

Активен јаглен во пакување од 500gr. Се користи за биолошка филтрација во аквариуми. Го подобрува квалитетот на водата и ги неутрализира штетните хемиски елементи.