Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Био Болс – Филтер Материјал 100kom

500,00 ден

Био Болс – Пластитчни топчиња кои многу корисни за биолошка филтрација. Порозни се и собираат голем број на корисни бактерии кои се многу важни за секој аквариум. Едно пакување има 100 био топчиња.