Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Био Сунгер – 25х25x3cm pp45

150,00 ден

Био сунгер – Корисен и порозен филтер материјал за со димензии 25х25цм. Го има во три различни густини. pp40 со активен јаглен