Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Керамика Ринг 1 kg

270,00 ден

Керамички прстени во облик на цилиндар кои служат за биолошка филтрација и одржување на квалитетна вода во аквариум. Пакување од 500 гр