Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Керамика Ринг 250 гр

120,00 ден

Керамички прстени во облик на цилиндар кои служат за биолошка филтрација и одржување на квалитетна вода во аквариум. Пакување од 250 гр