Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

SeaChem Tanganyika Buffer™ 500 g

1.100,00 ден

Преглед

Tanganyika Buffer ™ е мешавина од карбонатни соли дизајнирани да ја подобрат природната средина на цихлиди со зголемување на алкалноста, цврстината на карбонатот, капацитетот на пуферот и pH-то.

Формулиран е да одржува pH од 9,0-9,4. За оптимална репликација на околината на Тангањикан, користете со сол на езерото циклид ™, трага од циклид and и снегулки од цихлид од нутридиет.

Големини: 250 g, 500 g, 1 kg, 4 kg